Putkiponttoonilaiturit

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Putkiponttoonilaituri 2400x3100

Putkiponttoonilaituri 400mm:n putkilla. Ponttooniputket ovat laatuleimattuja ja laiturin kokonaiskantavuus on 670 kg.

1 459,00

Putkiponttoonilaituri 2400x4000

Putkiponttoonilaituri, joka on varustettu kahdella, halkaisijaltaan 400mm:n putkiponttoonilla. Laituri on erittäin vakaa ja omaa noin 900 kg:n kokonaiskantaman.

1 779,00

 

Laiturimallistomme uusin tulokas on putkiponttonilaituri, kooltaan 2,4x3,1 metriä. Laatuleimatusta HD-PE putkesta valmistettujen putkiponttonien halkaisija on laitureissamme aina 400mm. Laatuleimatut ponttoniputket on valmistettu Suomessa.

Laiturissa yhdistyvät vaatimuksemme kestävästä rakenteesta, helposta kokoonpanosta ja näyttävästä ulkonäöstä. Laiturissa ei ole teräviä osia, joihin loukata ihoa tai naarmuttaa venettä. Ruostumattomat ja haponkestävät metalliosat kestävät vuosikymmenestä toiseen.

Laitureissa käytetty puu on Ranta Laiturilla aina ruskeaksi painekyllästettyä, tarkkuussahattua, ympärihöylättyä ja täysisärmäistä mäntyä. Kansilaudat ovat uritettua, 28x120 kansilautaa.

 

rakokuva_ruuveillaPonttonin tukipalat pitävät ponttonin reunat irti runkopalkeista. Lika ja roskat eivät pääse kertymään kansilaudoituksen ja ponttoonin väliin.

 

 

 

 

 

 

putkiponttonin_kiinnitysPonttonit kiinnitetään kahdeksalla pikalukkovyöllä laiturin runkoon. Sidontavyö on erittäin kestävä. Nauha on polyesteriä. Samasta materiaalista valmistetaan turvavöitä. Lukko on niklattu / ruostumaton. Yhden vyön murtolujuus on 250 kg. Putkiponttonit pysyvät tiukasti runkopalkkien välissä. Matala nauha helpottaa laiturin vetämistä maihin.

 

 

 

Putkiponttonipäätyyn voit valita joko 2,5 metriä tai 4,9 metriä pitkän käyntisillan. Mikäli laiturin päädyn tulee olla yli 9 metrin päässä rannasta, niin rakenna käyntisiltasi uimalaitureista. Voit asentaa päädyn T-malliseksi tai suoraksi käyntisiltaan nähden.

putkiponttonilaituri

Muista lopuksi ottaa myös pohja-ankkurointipaketti sekä kaiteet laituriisi, niin pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen!

Laituri-ideat ja kokemuksia rantalaiturista sivuilta löydät esimerkkejä asiakkaidemme laiturikokoonpanoista.